"> narrativaetdonare
build free website  
Un llibre de Anna Ginesta i Maite Llongueras

ET DONARÉ

Una novel·la que ens apropa a la Barcelona antiga

 
Plena de records, de vivències i d'amor a la vida.

La Lola, una dona madura, tendra, sensible, avançada a l´època i amb una llibertat física i espiritual que li ha proporcionat una vida plena d´experiències, vol que aquestes quedin escrites per donar-les a conèixer al seu nebot i a les noves generacions:

Els records del seu món ple d´emocions que l´han enriquida i dels quals n´està molt orgullosa, acceptant que l´alegria i la tristor de la vida formen part de l’ésser humà. Els personatges propers dels que ella sent parlar des de joveneta i que formen part de la seva generació.

L´evolució de la Barcelona i del Empordà dels anys 60 fins arribar al segle xxi on lo virtual marca una nova era l´essència de la protagonista, d’una vida plena de sentiments, emocions i circumstàncies que la fan evolucionar i dirigir-se al segle xxi amb llibertat i dignitat, així vol que quedi constància per donar informació a les properes generacions d´uns valors universals. Transmetre la seva vida al món: fer el que et digui el cor, els valors familiars, tot fet amb cura i dignitat, pot servir per construir el futur que ha de venir. En definitiva, creure amb un mateix i ser valent.


Anna Ginesta, Barcelona, 1955. Estudià a l’Ateneu Barcelonès narrativa i novel·la amb Maria Barbal i Isidre Grau. Assistí a classes de Literatura Catalana Medieval a la UAB. Guanyadora diverses vegades dels Jocs Florals de l’escola Àgora, Hospital de Sant Pau, Foment Martinenc i Primer Concurs Literari de La Vall de Bell-lloc de Palamós. Ha publicat el conte «Cristales del pasado», «Contes per l’Anna; el Nil i els seus amics». Coautora de Tibidabo 360º. Col·laboradora habitual a la revista El Petitot.

Maite Llongueras, Barcelona, 1957. Llicenciada en Pintura Mural a l´Escola d´Arts i Oficis Artístics de Barcelona, amplià els seus estudis a l´oli amb el mestre olotí Vilà Cañellas i a l´Escola del Mediterrani. Completà la seva educació estètica amb viatges a Europa. Exposa professionalment des de l´any 1981 a Espanya, Paris, Miami, Londres. Creadora y coautora de Tibidabo 360º, poeta, escriptora. Guanyadora de diversos premis de pintura.

Compra el libro en nuestra tienda online y descubre otros títulos del catálogo.

Claus del llibre
 Et donaré

de Anna Ginesta i Maite Llongueras.

Domini de les emocions, percepcions i sentiments dels personatges.

                                            *****************

La bellesa de les vistes des de la tremolosa atalaia del Tibidabo, tot intuint per les paraules de l’estimada tieta Lola,

                                            *****************
Tota aquella màgia, tota aquella potser grisa, trista i també dinàmica i esclatant Barcelona de finals del XIX i principis del XX.

                                           *****************

Tornar a ser l’infant que, agafant molt fort la mà del meu pare, mirava embadalit les corrues de traginers que de matinada omplien el mercat del Born.

                                           *****************

 

Ubicación

Sello editorial de Cataluña con distribución internacional.
NOCTIVORA, S.L.

Contacto

Puedes escribirnos
a la dirección:
info@laequilibrista.es

 

AVISO LEGAL Usted está visitando la página Web www.laequilibrista.es titularidad de NOCTIVORA, S.L. - CIF: B55750491 - Si continúa navegando acepta nuestra Política de privacidad