"> narrativasultana
best web software  
Un libro de Jamila Al hassani

LA SULTANA JUSTICIERA

"En el món no ens falten recursos per sobreviure tots, sinó que sobren éssers inhumans que obliguen els altres a viure en la penúria. Mentre somiava amb aquell dia que semblava que no arribaria mai, continuava entre les quatre parets, consumint-me, destruint-me poc a poc. La meva consciència no em perdonava ni un moment de la meva vida, em sentia culpable, responsable de tot el mal del món; de fet, en part, era cert. Estava descontenta, però no feia res per canviar-ho; el desig de canviar el món no era suficient si no duia a terme cap acció per aconseguir-ho. No només és qüestió de voler un món millor, sinó de treballar dur per aconseguir-ho. Cada nit anava a dormir amb la mateixa tristesa de sempre, amb la mateixa amargura de sempre; segur que Deu no m´havia enviat a aquest món només per romandre tancada entre les quatre parets del palau, sinó per fer algun bé per aquest món, per fer justícia a tantes persones trepitjades, a tantes persones oblidades, a tantes persones que només són utilitzades per al servei dels poderosos... Desitjava no haver nascut una sultana, no haver nascut en un palau; desitjava ser lliure, cavalcar en el meu cavall negre, la Nit, recorrent els paisatges verds amb la meva melena al vent, sentint l’aire fresc en la meva cara, respirant l´olor de les varietats de flors silvestres, deixant-me portar pel cant dels ocells i el murmuri dels arbres..."
Jamila Al hassani va néixer en un poble al nord del Marroc però als deu anys es va instal·lar a la província de Barcelona on va passar la seva infància i va conviure entre dues cultures. Més tard va cursar Ciències Empresarials en la Universitat de Barcelona, però la seva lluita per un món més equilibrat i igualitari per tothom continua reflectint-se en les seves novel·les. La primera va ser La lluita de la dona Bereber, i la segona La Sultana Justiciera.

Compra el libro en nuestra tienda online o descubre otros títulos del catálogo.

Claves del libro La sultana justiciera

No només és qüestió de voler un món millor, sinó de treballar dur per aconseguir-ho.

*****************

És una novel·la ambientada en la edat mitjana que ens apropa als desequilibris del nostre món actual d’una manera misteriosa i màgica a la vegada.

*****************

Es barreja el somni amb la realitat, la innocència amb la picaresca, conviuen les persones i els genis.

 

Fichas de lectura en redes

Reseñas, votaciones, grupos de lectura

Una novela dura y optimista al mismo tiempo. Relata alternativamente las desgracias de una sultana hija de un tirano que tiene a todo su pueblo sometido sin compasión y las peripecias fantásticas de la justiciera, que combate todo el mal que atenaza el mundo. Una metáfora de leyenda que refleja la cruda realidad del mundo actual: la trata de personas, las guerras que organizan los poderosos, el sufrimiento de las familias y el drama de los refugiados. Es una llamada a la acción, por muy acomodados que estemos, para construir un mundo mejor para todos y todas.

Fragmento de reseña- Puntuación en la red : 4.2/5

Escritores.org

Una novela fantástica que desgrana todas las tragedias atemporales que el ser humano comete contra el ser humano. Abusos de poder, políticos y militares, guerras que provocan millones de desplazados, intolerancia y falta de ayuda a los refugiados de los conflictos y la permisividad de los estados con el tráfico de personas en situaciones de conflictos geográficos que exponen siempre a los más humildes a injusticias y vejaciones intolerables. Una invitación a reflexionar sobre las soluciones desde un punto de vista diferente: las leyendas mágicas que conviven entre diferentes culturas.

Fragmento de reseña- Puntuación en la red : 4,5 de 5

Goodreads

Una fábula épica que se mezcla con el mundo real para mostrar los horrores de los refugiados, los oprimidos, los maltratados. Con un punto de optimismo y valentía para ayudarnos a ser motores del cambio.

Fragmento de reseña- Puntuación en la red : 4.5/5

Beek

Puntuación en la red :

Librarything

Puntuación en la red : 8 de 10

Qué libro leo

Ubicación

Sello editorial de Cataluña con distribución internacional.
NOCTIVORA, S.L.

Contacto

Puedes escribirnos
a la dirección:
info@laequilibrista.es

 

AVISO LEGAL Usted está visitando la página Web www.laequilibrista.es titularidad de NOCTIVORA, S.L. - CIF: B55750491 - Si continúa navegando acepta nuestra Política de privacidad

Comparte esta página